Termeni si conditii

Prezentul document pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Pressed Flowers (pressedflowers.ro). 

Site-ul Pressed Flowers (pressedflowers.ro) este operat de Talpes Adela Maria PFA, cu sediul in Vaslui, sat Calugareni 76, com. Stefan cel Mare, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul F37/435/2019, CUI: 41671453. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Pressed Flowers (pressedflowers.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.  Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Pressed Flowers (pressedflowers.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul Pressed Flowers (pressedflowers.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard, iar produsele pot sa difere usor ca dimensiune sau nuanta de culoare. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Pressed Flowers (pressedflowers.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Pressed Flowers (pressedflowers.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul Pressed Flowers (pressedflowers.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Pressed Flowers (pressedflowers.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Pressed Flowers (pressedflowers.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Livrarea

Termenul de livrare

Comenzile au un termen de livrare de 2 - 5 zile lucrătoare indiferent de locaţie.

ATENTIE: comenzile lansate după ora 14 se expediază în următoarea zi lucrătoare. Comenzile trimise în weekend se expediaza luni.

Modalitatea de livrare:

Livrarea produselor se face prin Posta Romana sau prin curier, in functie de preferinta exprimata de dvs..

DPD Logo

DPD Romania este partenerul nostru pentru livrari domestice si internatioale, fiind parte a retelei internationale DPDgroup - lider european in curieratul rutier.

Verificarea coletului

Din păcate coletul nu poate fi deschis înainte de achitare.

Factura trebuie achitată integral în momentul în care se primeşte coletul. Dacă doriţi să returnaţi un produs vă rugăm să urmaţi politica noastră de returnare.

Expedierea comenzii

Veţi fi înştiinţat de către noi prin email sau telefonic în momentul expedierii coletului. De regulă şi curierul vă contactează telefonic înainte de livrare.

Conditiile de expediţie

De regula, firmele de curierat au programul de livrare de luni pana vineri între orele 09:00-18:00. Puteţi opta însă şi pentru livrare sâmbată. De regulă curierul vă contactează telefonic înainte de livrare, însă pot exista şi excepţii.

Plata

Modalitatile de plată disponibile sunt plata la livrare (ramburs), plata prin ordin de plata bancar, plata prin PayPal.

Returnarea unui produs sau a unei comenzi

Dacă doriţi să returnaţi un produs din orice motiv, puteţi să o faceţi in termen de 10 zile lucrătoare de la livrare.

Restituirea produselor se va face fără a fi deteriorate şi în ambalajele originale, cu sigiliul intact, pe adresa noastră. Produsele sigilate nu vor fi primite desigilate.

Vă rugăm să trimiteţi coletul cu confirmare de primire.

ATENTIE : Vă rugăm să NU trimiteţi coletul cu optiunea ramburs deoarece trebuie să verificăm mai întâi corectitudinea returului. Coletele trimise cu optiunea ramburs vor fi refuzate iar dvs. va trebui sa reluati procedura de retur fara aceasta optiune.

Veţi primi contravaloarea mărfii returnate (fara taxele de transport) în termen de 10 de zile lucrătoare, în contul dumneavoastră bancar sau prin mandat poştal in functie de optiunea pe care ne-o comunicati.

ATENTIE : Pentru procesarea rapidă a returului vă rugăm ca după expedierea acestuia să ne trimiteţi un email la adelatalpes@floripresate.ro care să conţina numele dumneavoastră, produsele returnate, motivul returului şi opţiunea de returnare a banilor (prin cont sau mandat).

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email adelatalpes@floripresate.ro