Transport si retururi

Pressed Flowers (pressedflowers.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Posta Romana, 13 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 150.00
  • Curier, 23 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 200.00.  DPD Romania este partenerul nostru pentru livrari domestice si internatioale, fiind parte a retelei internationale DPDgroup - lider european in curieratul rutier.

Termenul de livrare

Comenzile au un termen de livrare de 2 - 5 zile lucrătoare indiferent de locaţie.

ATENTIE: Comenzile se expediază în următoarea zi lucrătoare . Comenzile trimise în weekend se expediaza lunea.

Modalitatea de livrare:

Livrarea produselor se face prin Posta Romana sau prin curier, in functie de preferinta exprimata de dvs..

Verificarea coletului

Din păcate coletul nu poate fi deschis înainte de achitare.

Factura trebuie achitată integral în momentul în care se primeşte coletul. Dacă doriţi să returnaţi un produs vă rugăm să urmaţi politica noastră de returnare.

Expedierea comenzii

Veţi fi înştiinţat de către noi prin email sau telefonic în momentul expedierii coletului. De regulă şi curierul vă contactează telefonic înainte de livrare.

Conditiile de expediţie

De regula, firmele de curierat au programul de livrare de luni pana vineri între orele 09:00-18:00. Puteţi opta însă şi pentru livrare sâmbată. De regulă curierul vă contactează telefonic înainte de livrare, însă pot exista şi excepţii.

Returnarea unui produs sau a unei comenzi

Dacă doriţi să returnaţi un produs din orice motiv, puteţi să o faceţi in termen de 10 zile lucrătoare de la livrare.

Restituirea produselor se va face fără a fi deteriorate şi în ambalajele originale, cu sigiliul intact, pe adresa noastră. Produsele sigilate nu vor fi primite desigilate.

Vă rugăm să trimiteţi coletul cu confirmare de primire.

ATENTIE : Vă rugăm să NU trimiteţi coletul cu optiunea ramburs deoarece trebuie să verificăm mai întâi corectitudinea returului. Coletele trimise cu optiunea ramburs vor fi refuzate iar dvs. va trebui sa reluati procedura de retur fara aceasta optiune.

Veţi primi contravaloarea mărfii returnate (fara taxele de transport) în termen de 10 de zile lucrătoare, în contul dumneavoastră bancar sau prin mandat poştal in functie de optiunea pe care ne-o comunicati.

ATENTIE : Pentru procesarea rapidă a returului vă rugăm ca după expedierea acestuia să ne trimiteţi un email la adelatalpes@floripresate.ro care să conţina numele dumneavoastră, produsele returnate, motivul returului şi opţiunea de returnare a banilor (prin cont sau mandat).