0721845599 / 0745698041  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Confidentialitate GDPR

Datele solicitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Pressed Flowers (pressedflowers.ro) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Site-ul Pressed Flowers (www.pressedflowers.ro) este operat de Talpes Adela Maria PFA, cu sediul social in jud. Vaslui, sat Calugareni nr.76, com. Stefan cel Mare, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul F37/435/2019, CUI: 41671453.

Pressed Flowers (pressedflowers.ro) este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

CUM UTILIZĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ

pressedflowers.ro stocheaza doar datele necesare pentru executarea şi expedierea comenzilor, precum şi pentru efectuarea oricăror eventuale returnări sau schimburi de produse dorite de client. Aceste date includ următoarele:
Nume – utilizat pentru a trimite comanda către destinatar şi în timpul comunicării cu clientul.
Adresă de e-mail – pentru a trimite confirmarea comenzii şi notificări cu privire la procesul de expediere. De asemenea, utilizăm adresa de e-mail pentru a contacta clientul în cazul oricăror probleme privind comanda.
Număr de telefon – utilizat în caz de probleme privind comanda sau livrarea comenzii.
Adresă de facturare – pentru verificarea plăţilor.
Adresă de expediere – pentru a trimite comandă către client.
Articole comandă – pentru a verifica dacă produsele primite de către client sunt cele dorite.
Cost comandă – pentru a procesa plata comenzii.
Metodă de plată – pentru a procesa plata comenzii.
ID-ul tranzacţiei Paypal – pentru a confirma metoda de plată în caz de întrebări sau returnări.
Datele sunt oferite companiei noastre prin exprimarea consimţământului de către clienţii noştri pentru procesarea şi expedierea comenzilor plasate. Datele sunt apoi distribuite unui număr selecţionat de furnizori de servicii necesare, listaţi aici:
DPD – Principalul furnizor de servicii de expediere
Posta Romana – Furnizorul naţional de servicii de curierat
Paypal – Furnizorul de servicii de procesare a plăţii

În cazul în care doriţi mai multe informaţii despre oricare dintre furnizorii de servicii utilizaţi de compania noastră, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail sau telefon.
Dispuneţi de acces permanent la informaţiile stocate prin autentificarea pe contul Pressedflowers sau, din nou, contactându-ne prin e-mail sau telefon.

DATELE ŞI DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ
Conform Regulamentului General privind Protecţia Datelor, drepturile dumneavoastră privind datele cu caracter personal sunt foarte clare. Am subliniat câteva dintre drepturile dumneavoastră privind protecţia datelor chiar aici, împreună cu menţiuni privind modul în care aceste drepturi sunt relevante atunci când utilizaţi website-ul nostru.
Aveţi dreptul la informaţii cu privire la ce date personale procesăm, cum şi în virtutea căror baze stabilite prin această politică.
Aveţi dreptul de a accesa datele personale prin depunerea unei solicitări de acces către administratorul site-ului.
Aveţi dreptul de a corecta orice inexactităţi cu referire la datele dumneavoastră personale. Pentru a face acest lucru, este necesar să contactaţi administratorul site-ului.
Aveţi dreptul de a solicita ştergerea datelor dumneavoastră personale pe care, conform legii, nu am avut dreptul de a le prelucra sau nu mai sunt necesare pentru prelucrare, în scopul cu care au fost colectate. Pentru a face acest lucru, este necesar să contactaţi administratorul site-ului.
În timpul solicitării de corectare sau ştergere a datelor dumneavoastră personale sau contestării caracterului legal al procesului de prelucrare a datelor personale, puteţi solicita restricţionarea utilizării acestora în timpul aplicării. Pentru a face acest lucru, este necesar să contactaţi administratorul site-ului.
Aveţi dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale atunci când ne bazăm pe un interes legitim pentru a face acest lucru şi consideraţi că drepturile şi interesele dumneavoastră prevalează interesele noastre şi doriţi să ne oprim.
Aveţi dreptul de a vă opune în cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră personale în scop de marketing direct.
Aveţi dreptul de a primi o copie a datelor dumneavoastră personale şi de a transfera datele dumneavoastră personale către alt operator de date. Nu vom percepe taxe pentru aceasta şi, în majoritatea cazurilor, vom urmări să facem acest lucru în termen de o lună.
Cu câteva excepţii, aveţi dreptul de a nu face obiectul procesului decizional automat.Aveţi dreptul de a primi notificări în caz de violare a securităţii privind datele dumneavoastră personale.
În majoritatea situaţiilor, nu vom considera consimţământul dumneavoastră drept o bază legală pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale. În orice caz, dacă vă solicităm consimţământul pentru prelucrararea datelor dumneavoastră personale pentru un anumit scop, aveţi dreptul de a refuza sau de a vă retrage ulterior consimţământul. Pentru retragerea consimţământului, este necesar să contactaţi un membru al echipei serviciu clienţi.
Aveţi dreptul de a depune o reclamaţie către şeful serviciului control operatori de la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP). Puteţi face acest lucru contactând direct Biroul şefului serviciu control operatori de la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP). Detalii complete de contact, inclusiv un număr de asistenţă telefonică, pot fi găsite pe website-ul Autoritaţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) (http://www.dataprotection.ro/). Acest website prezintă mai multe informaţii privind drepturie şi obligaţiile dumneavoastră.
Solicitări de acces ale persoanelor vizate
Puteţi face o “solicitare de acces” (SAR) pentru a afla ce informaţii stocăm despre dumneavoastră. Această solicitare trebuie efectuată în scris către echipa noastră de serviciu clienţi.
Trebuie să răspundem în termen de o lună, cu excepţia cazului în care solicitarea este complexă sau multiplă, caz în care perioada în care trebuie să răspundem poate fi prelungită cu încă două luni.
Nu se percep taxe pentru efectuarea unei solicitări de acces. În orice caz, dacă solicitarea dumneavoastră este în mod vădit nefondată sau excesivă, este posibil să percepem o taxă administrativă rezonabilă sau să refuzăm a da curs solicitării dumneavoastră.
Calitatea datelor
Datele sunt colectate pentru fiecare comandă individuală, prin urmare, datele prelucrate sunt întotdeauna corecte şi actualizate. Vă puteţi actualiza propriile date prin accesare contului sau contactându-ne pentru a actualiza aceste date pentru dumneavoastră.
Păstrarea şi Ştergerea Datelor
Datele referitoare la comandă sunt păstrate atâta timp cât este necesar în vederea aplicării taxelor, perioada minimă fiind de 7 ani, iar perioada maximă de 10 ani, după care datele vor fi permanent şterse din sistemul nostru în timpul procesului anual de ştergere a datelor. În timpul acestui proces de ştergere a datelor, eliminăm, de asemenea, abonaţii inactivi din lista buletinului nostru informativ pentru a menţine calitatea ridicată a datelor.

În cazul în care doriţi să fiţi “uitat” de sistemul nostru, putem redacta manual datele relevante din comenzi şi şterge contul din sistem. De asemenea, putem contacta oricare dintre furnizorii terţi ai companiei noastre care este posibil să vă colecteze datele personale şi să le solicităm să facă acelaşi lucru. Aveţi dreptul de a vă şterge propriile conturi şi de a vă dezabona manual de la orice formă comunicare; în orice caz, pentru a vă asigura că sunteţi eliminaţi din toate înregistrările, este necesar să ne contactaţi prin telefon sau e-mail pentru a ne informa de motivele dumneavoastră de îngrijorare particulare.
Portabilitatea datelor
Puteţi modifica şi sterge cu uşurinţă datele dumneavoastră de comandă cu opţiunea nostră facilă de administrare a contului de client. Această caracteristică vă permite modificarea si stergerea a tuturor datelor pe care le păstrăm pentru fiecare dintre comenzile dumneavoastră. Este necesar să vă autentificaţi în contul dumneavoastră în care sunt stocate datele, unde puteţi vizualiza istoricul de comandă şi, de asemenea, găsi o listă a datelor de comandă şi unde puteţi alege să vizualizaţi sau să descărcaţi o copie pentru arhivele dumneavoastră personale.
Această pagină vizează să includă toate informaţiile pe le-aţi putea considera relevante privind aplicarea GDPR de către compania noastră şi trebuie vizualizate ca o extensie a politicii noastre curente de confidenţialitate şi de securitate; în orice caz, politica completă de aplicare a GDPR este disponibilă la cerere. Pentru mai multe informaţii, puteţi contacta administratorul site-ului!

  
  
  

Categorii produse

  

  

Tag-uri

  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!